JÄVLAR VILKEN DAG!

Vaknade för typ.. 10 minuter sen.
Har varit på läger hela helgen, så när jag kom hem igår så var jag gött seg. Men min mamma insesterade starkt på att vi skulle göra fördigt mitt rum. Så innan vi åkte hem så åkte vi till Jysk å köpte lakan (rött) kuddöverdrag (svart), täckeöverdrag (örngot) (svart) en röd kudde och rött tyg som jag skulle ha på ett par "kuddpallar". Sen när vi väl kom hem så sa mamma åt mig å gå ner å tvätta (vilket jag då gjorde), men vad jag inte viste var att hon menade det vi hade köpt, så då var jag tvungen att gå ner en gång till en timme senare, och sen en gång till för att ta ur dom nya grejerna. Så jag tog tvätten tre gånger igår OCH hängde upp den!
Medans det höll på å torka (torktumlas) Så klippte jag å mamma min madrass så att den skulle passa i min säng som Robert hade sågat isär, för att den skulle passa på brädden i mitt 1,80m breda rum. När tvätten väl var torr, så la jag på lakanet på sängen, stoppa i kudden i kuddöverdraget, och trädde örngottet på täcket och bäddade iordning min svarta säng. Ni vet dom dära "kuddpallarna" jag pratade om förut?
Dom klädde vi i det röda tyget och ställde bredvid sängen. Vi gick oxå ut i blåahuset (ett litet hus ute på trädgården) och hämtade en svart "fåtölg" (ellerhurdetnustavas). Sen typ, klyppte vi ut en lagom stor del av det röda tyget och mamma sydde på det på en hylla jag ska ha, medans jag gick å la mig (klockan 22!). MEN självklart så kunde jag inte somna även fast jag var SUPERBAJSTRÖTT så jag låg å tänkte på typ solarium. Jag kom fram till att jag inte visste ett dugg om hur dom fungerar, eller hur man använder dom, kan faktiskt erkänna att jag ALDRIG har solat solarium. Men så långt jag har fattat så ligger man bara stilla där i den tiden man har betalat för, eller ska man vända sig å grejs? Eller hur gör man? Jaja! Jag får la ta å gå å sola nan dag helt enkelt.

HAR JAG SUTTIT HÄR I 25 MINER REDAN! ;o Jag trodde jag bara har suttit här i typ 7 minuter eller nått!

Aja när jag kommer på något mer att skrva så skriver jag väl det.

OCH! Idag har jag inte lärt mig nått än! förutom typ kanske att Nicki Kan lyckas att förstöra allt! Eller asså, hon har inte riktigt förstärt nått.. Men det ligger typ massa små, små, små träbitar i min säng eller nått, men jag har inte hittat något i mitt rum som är trasigt...

Hade velat ta å ta ett kort på mitt vackra rum. Men för det första så har jag ingen kamera att ta nått kort med (förutom mammas mobil som suger!). För det andra så behövs det fortfarade, målas lite mer på väggar, tak, ehm, ta bort färg från kontakter osv, och så ska jag ju fixa min väggmålning nän dag oxå!

MEN NEJ! Nu ska jag inte sitta å skriva här mer, för så jävla intressant är det inte!

HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä.. Inte alls sandra?



HAHAHA!! ALLVARLIGT!? DET LÄRDE VI OSS FÖR TYP 2 VECKOR SEN VI LÄRDE OSS DET! ;o

JAJAJA! TRALLLALALLAA! ELLER NÅTT!!

Målning

ehm.... Tjululullulululuulullululullll!!!

Håller på å fixa mitt rum nu.. ska måla det å grejs imorn (SVART). ska se om jag hittar någon som kan göra en snygg väggmålning oxå.
Jag vill typ ha ett svartvitt träd tyå, med något rött som dealj. eller vill iaf ha något svartvitt med rött i iaf. Tycker det är så grymt snyggt..

Typ något sånthärnt


(sånna fast med röda "blommor")


Typ ett sånt träd, fast med någor rött på/runt/under.



Idag har jag lärt mig att diametern gånger PI (ca 3) blir omkretsen på´en cirkel.

Kremerades

hmm.. Jag lärde mig tydligen fel igår! ;o

Om läser på wikipwdia så står det att hitler kremerades efter hanns självmord tillsammans med sin fru
Fast det är ju inte säkert att det är helt rätt heller...

Bunker

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ!
Ehmm, hehe, jag är bara cirka 2 timmar och 32 minuter sen med mitt fina inlägg här, men asså.. jag har haft massor å göra å grejs, men.. Jag lovade ju faktiskt att skriva vad jag har lärt mig varje dag. Och idag lärde jag mig att en bunker är en "sandgrop" som golfbollen kan hamna i när man spelar golf. en bunder är oxå nått som Hitler dog i... Fast, ingen har ju hittat hans kropp, så, ingen vet säkert att han dog där...
Jaja.. Jag å Emila ska se på lite film nu så.. Hejdå Jaoo!

Lära sig nått nytt varje dag.

LALALALALAALAALALAALALAALLLALAALLAAA!
Alltså.. Jag tror på det dära att man kan lära sig något nytt varje dag, så jag har bestämt mig för att vare kväll (som jag bloggar) så ska jag säga nått nytt som jag har lärt mig. Som idag. Idag har ag lärt mig hur man räknar ut arean på en cirkel.
Först mäter man radien, nu säger vi att den är 2 cm då tar man radie gånger radie gånger Pi (2x2x3) då blir alltså arrean ungefär 12 cm2
2x2x3cm≈12cm2
Jaja.. Jag är barnvakt, så kan inte sittar här mer, ska ta å leka lite med kusinen nu.
byebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebye

Komma hem till en röra.

Tjulululululululllullulululululuuu!

Har preics varit å jobbat i morfars och Ivetas affär, eftersom att dom skulle på dop. Så jag, Lotta och Ellie har varit där och varit lite duktiga, städat en massa har vi gjort faktiskt. Ehm... När vi kom hem så kom vi hem till en fin liten röra, det låg bumulstussar i köket, våran hönekaka är borta (förmodligen uppäten), och Nicki har kissat i en påse (vilken tur att den var tom). Jaja...  Nu, ska jag i alla fall hjälpa mamma å flytta någon byrå, för den står ivägen för ett hål ner till källaren och där ska katterna gå in så dom kan bajsa i kattlåderna som vi ska ha där nere. Tralalalalalaallalala!

Hejdå!

Tralalalallaallala (vet inte vad inlägget ska heta!)



SUPER RÄTT! ;) <3 haha

BTW! 13 besökare igår! Och 7 idag! ;o

Hahaha, kan ni se vad det är?

Can You Guess What These Colour Blocks Represent?

OMG! BLÄÄÄÄÄ!

Just A Girl... Removing Her Glass Eye.

Fucking Awesume!

This Car Has Everything!


(var bara tvungen)

Så Vill Jag Lätt Ha! ;o

Awesome. Just Awesome.

Äggtoddy!

WHOHHOHOHHOOHHOHOHOHOH!

Gjorde äggtoddy förut... Jag hittade inte vispsaken till elvispen så jag satt å vispade för hand! Sen så hittade jag en såndära vispmojssak, så då elvispade jag lite vackert, hällde upp det i fyra söta små skålglas aktiga saker med äppe i SUPER GOTT! MUMMMMMMS!!!!

STORT + PÅ DET!

Dagenstips
ÄT ÄGGTODDY!

Pokemon! ;o

Come At Me Bro!

byebyebye! (kläderna)

lalalaalallalalalalalalalaaaalallllalalallalllalalalalaaa!

Aaa.. I fredags kväll jagade jag ankor, och denna kvällen spenderades med vad heter det? Klädsortering? Vi rensade i alla fall ur våra garderober idag, jag, mamma, och Lotta, så nu är typ 1/3 av mina kläder Borta, PutsVäck!

Ehm.... ska typ ta å sova nu oxå.. Klockan är lixom 23,20 nu.

Godnatt i alla fall då....
puss och hej, leverpastej!

I'M MAKING PROGRESS!

Tjululululllululululululu!

Ehm...... Vafan ska jag skriva?
jag skullekunna skriva vad det är jag har gjort idag, men hur orginellt och inressant är det då? Typ..  idag har jag sett på tv, suttit lite vid datorn, passat barnen lite och hoppat lite med Nicki... Men hur kul e det å läsa då?
Nä.... Men jag har faktiskt gjort ALLT detta idag, och Nicki.. GÖR FRAMSTEG! Idag så har hon i alla fall inte försökt att smiita under hindret och hon har inte tvärnitat precis innan hon ska hoppa, sen så har jag ju i och försig bara haft det väldigt lågt så, det kan ju vara därför. Men bättre det än att hon är rädd. Sen så har ju inte jag riktiga sånnadär snofsiga och fina hinder, utan jag använder ett parbarnplast-stolar som står i gareget och är otroligt fina, en röd och en gul. Sjukt vackra är dom.

Jag duschade förut oxå, så¨nu sitter jag med 1,2,3,4.5.6.7 STYCKEN flätor i mitt vackra lite missfärjade hår. Underbart vackert är det, hade gärna visat en bild, MEN....... Jag vill helt enkelt inte.

Tralalallallalalalala! JAG HAR INGET ATT SKRIVA JUE!!!!!!!!!!

JO! Jag fick klädar av mamma igår ju. Fett Nice Ju!

ehm......Vi år Tacos förut..

Nä.. Nu ska jag faktiskt inte sitta och skriva mer, för då skriver jag väl mina hemligheter å grejs (vilket jag inte känner att jag vill göra) (Jag tror inte ens att jag har några hemligheter... Men jag har saker som jag inte vill att hela världen ska veta i alla fall, vilket dom nog inte kommer veta heller eftersom att jag bara har typ 4 läsare om dan... Förutom igår då jag hade 9, riktigt stolt är jag) WOW! *det var mycket i en liten parantese (ellerhurdetnustavas)

Nu ska jag faktiskt göra något lite mera socialt (facebook typ) så...... ehm..... bye bye lignonpaj, ellernått!

Fegis?

Tralalalalallalalala!

Var precis ute och hoppade hinder med Nicki, eller asså... Jag hoppade ju i alla fall.
Nicki är SUPER rädd för att hoppa hinder, hon är sjukt duktig på det men hon vägrar! Är det någon som vet vad detta kan bero på? Och, går det att fixa? Hon kissar nästan på sig så rädd hon är.

Aja, det blir säkert bra. Nu ska jag göra mig iordning och åka till Frändefors med mamma sen.

HEJDÅÅ!