svar på en kommentar!


Het vet jag inte om du är för jag vet inte vem du är. men säger du det så.
Hon är helt underbart söt!

AAAAAAAAA!!!!!

GAAaaaaAAAAAAAaaAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAaAAaaaAaaAaaaaaAaaaaaaAAAA! ;o

Grät typ hela dagen igår. först föra att jag var tvungen att lämna alla på popkollot och sen för att....
Jag tar det från början.

Iförrgår natt (natten från iförrgår till igår (lördag till söndag) så sov vi uppe på vinden (super mysigt). Vi vaknade runt 8 och gick å väckte ledarna (dom brukar väcka oss så vi tyckte att det skulle bli kul å väcka dom) denom att sjunga låten "Im yours" Sen åt vi frukost, hade samling å packade. Från 10-15 hade vi rep från 15-16,30 kommer jag inte ihåg vad som hände.. Ojdå, nu låter det som ett sånt där inlägg där jag skriver vad jag har gjort och sånt (vilket det är) men slutet är hur fantastiskt som helst, fast ni måste läsa allt annars är det inte lika "spännande". Men iallafall. Klockan 16,30 åt vi å sen började alla föräldrar komma. Efter maten hade vi samling på vinden. Sen gick vi till "tyfft" (där konserten var) och kollade på när alla folk kom in i "salen". Vi hade våran lilla konsert och jag spelade min fina lilla bas nästan helt utan misstag (hoppas att ingen märkte dom få som var). Efter konserten hade vi samling uppe på vinden och alla började å gråta för att vi skulle lämna varandra, och självklart så började jag oxå gråta för det. Tårarna bara strömmade ner för mina kinder, det gick inte att få stopp på!

När vi väl hade slutat gråta så hämtade jag min packning och gick med mamma och Emil till bilen. Vi stannar utanför bilen för att jag ska lägga i min packning. Och i bilen ser jag någonting svart och litet. Jag får en chock å börjar skrika och storgrina! För inne i bilen sitter Nikita! Den lilla vovven som jag har pratat om hela veckan. Jag grät hela vägen hem för att jag var så GLAD! Och hon är en ganska rädd hund, och det hjälpte ju inte precis att jag satt där å halvskrek.

Jag tror aldrig att jag har varit så glad i hela mitt liv! Och ingen eller inget kan få mig att ångra detta! Nu har jag det ÄNDA jag vill ha. Jag har min egen hund, min egna lilla Nikita. Nu ligger hon och sover bredvid mig och jag ser på "the break up artist" HON ÄR UNDERBAR!

Anmälde mig till valpkurs igår oxå. Ska kolla om dom har svarat nu oxå.

Nä. Nu kommer lite fina bilder, sen får ni nöja er helt enkelt för nu orkar jag inte skriv mer.


Hade fest i fredags och skulle klä ut oss till varandra


Orkar inte lägga ut mer bilder nu, men i nästa inlägg så kommer det mer!

Embla sjunger!


Matilda sjunger!


Rast

Har en liten rast nu till 15 över 15 så passar på att skriva lite. Kan ju börja med att säga att jag har jätte ont i mitt långfinger och kan nästan inte skriva för att jag har spelat massa bas, kan oxå säga att jag ÄR GLADAST I UNIVERSUM! för att jag ska fu en hund IMORN! :D
Ska ta kort på henne imorn oxå, min lilla Nikita, så ni kan se hur hon ser och. Jag vet ju inte så där JÄTTE mycket om henne, men hon är ganska lättskrämnd och närvös. Har en del att träna på nu. Men, man borde hinna ganska mycket under 15 år. Nej usch vad hemskt. Vilken tanke. Hon kommer ju att dö före mig! ;o
USCH! Min Vovve!

Nej, men ska jag allt ta å ga, vi ska ha en ljud workshop nu.. 


bye!

BANDEN SNART!

Snart ska vi bli endelade i band!
SPÄNNANDE!
Hoppas på att jag inte förstör för hela bandet på grund av mitt fina spelande..
Nä.. måste gå ifrån datan nu, så bye!




Trummis?

Orkar inte lägga upp massa bilder idag men kan ju iaf säga att vi har fått testa på en massa instument. vi fick lära oss att spela låten "Bad Romance" med Lady Gaga på Gitarr, Piano, Bas, Trummor och sjunga den såklart. Kan ju redan nu säga att jag inte ska inleda en karriär inom "trummning" JAG S**ER!
Vi fick åka till ICA å handla godis oxå!
Alla som känner mig vet att ag är smartast i UNIVERSUM! och jag kan ju säga till dom som inte känner mig att jag var så smart så att jag glömde ta med mig, smink, borste och HANDDUK! Smink och borste kan jag låna av Embla men HANDDUK! Men dom som jobbar här ska fixa framm en till mig imorgon, så det är ganska lungt ändå.
Men nu väntar en film på mig och Embla som jag delar rum med. SUPER SKOJJJJJSIGT!

Bye bye!


bilden är tagen med datan och den kameran SUGER så ni får leva med det idag. Detta är alltså Embla! :D



Aa, riktigt bra faktiskt! Sorry att jag inte lägger upp bilder idag, men det innebär ju bara att det kommer mer imorn!

Pictures from IDAG!

Har gjort en massa roligt idag. Imorn börjar "allvaret" Vi ska testa på en massa instrument. Ehm.. ska se på "Easy A" nu, men ska lägga upp bilder från idag först!









FRAMME!

NU ÄR JAG HÄR!
OCH DET FINNS INTERNET! :D
Kmmer att hålla er uppdaterade om vad som händer varje dag!
Så SEE YOU LATER!

POPKOLLO!

ÅKER OM EN TIMME! :D

AAAAHHHH!!!!!!

SES OM 8 DAR!!!!

BYE BYE!

FUCK!

DEN LILLA KYCKLINGEN KLARADE SIG INTE!

Usch! Kollade till den förut och den var helt stel och allting! Stackars liten! Den dog i ett hörn i buren. Vilket bra sett att dö på menar jag.

Imorn bär det av till popkollo! åker runt 11 nångång. Det är inskrivning kl 12-13.

Ehm.. Ska ha med mig kameran oxå. Så ska ta en del bilder antar jag. Nu ska jag packa mina sista grejer. och sen, lite film osv.

bye!

ÅNEEEJ! ;o

NEEEEEEEEEJ!

En av våra kycklingar är som den första som dog! Den kan inte stå! + att den är kall! Det är precis så den första var! Usch! Får hoppas på att den inte hamnar upp som den första gjorde bara... Får se om jag kan få i den lite vatten, och värme. Hold on little one!

Ska snart iväg till Tommy och passa Noah oxå. Imorn ska jag packa till kolot oxå. Mamma MÅSTE tvätta massor idag. Snart får vi ju en till kattunge oxå! Och den 23,24,25 ska vi vara på BodaBorg! (jag, Lotta, Ellie, Emil, Susanne, mamma, Mia, Tommy) Vi ska ju dela upp oss i lag oxå, kusinerna mot syskona (alltså jag, Lotta, Ellie och Emil mot mamma, Mia, Tommy och Susanne)

Nej, nu får jag ta å lämna datan å göra lite nytta innan vi åker.

Bye!


Det hemska fortsätter

Tänkte bara att alla skulle få veta en sak som jag fick reda på typ nyss som tillhör det som jag skrev förut. Detta är hemskare tror jag. Så jag varnar er. Det är hemskt..
Med tankte på att några av dom som blivit hackade på av "mamman" fortfarande andades, så var mamma tvungen att att lägga dom i en plastpåse och slå dom mot en vägg!
USH VAD HEMSKT!
Visst, det är bra att dom slipper lida mera.. men gud vad hemskt!

inte många kvar nu.

NEEEEJ! USH VAD HEMSK!

Igår hade vi en liten kyckling som hade problem med att stå å gå, och den kunde därför inteta sig till vattnet osv. Så jag å Susanne satte oss och matade den med vatten med ett finger, så den fick en droppe i taget. Stackars liten dog i Susannes famn. Och sjävklart så gick vi ut itt i natten och begravde den lilla.

Idag så har vi varit i Mellerud (jag, mamma, Oscar, Flisan, Kira). Innan vi åkte tog vi ut dom 9 kycklingar vi hade kvar till en höna som redan hade 3 kycklinar. I början var det ju som om hon tyckte om dom, hon gick runt, kraffsa mat åt dom, osv. När vi kom hem för ca 1 time sen, stod Lotta uppe hos alla hönor och ropade till mamma "Mamma! Hon har hackat ihjäl dom!" Självklar så går jag upp till dom (mamma går in å lägger barnen). Jag går fram till dom 5 döda kyclingarna, 1-2 st LEVER fortfarande, dom ligger å kämpar för att kunna överleva, en hade till och med försökt att rymma genom stängslet! Så den ligger fastklämnd i stängslet och är blodig lla domma 5 kycklingarna som inte klarade sig blev ihjäl huggna av deras "mamma". Jag å Lotta plockade sedan ut dom återstående kycklingarna så att inte samma sak ska hända dom. Nu sitter vi med en av kycklingarna i knät och försöker ge den vatten, då den är väldigt stressad å kall, en av kycklingarna har blvit huggen i sidan av "mamma hönan". Det verkar inte vara något jätte stort problem just nu, men vi får väl se vad som händer.

För övrigt så har jag tappat min ring under altanen hemma hos Ellie och Emil. Tråkigt Värre!

Imorn blir det Mellerud igen och på Torsdag ska jag vara barnvakt åt kusinen Noah, på fredag ska jag se till å packa och på Lördag SKA JAG ÅKA TILL POPKOLLO! :D

BYE!

Emil DRICKER senap


Poseing?


Hehe xd
Nånting måste ju vara roligt i denna bloggen väl? <3

Nånting som har kommit upp på "tal" är spegel poseing (ellerhurdetnustavas). Tänt dig att du står framför spegeln, då står du ju inte bara rätt uppochner, utan du står lixom å "posear" (ellerhurdetnustavas), men det gör man ju inte när man är "inte framför spegeln". Eller har ni sett någon som står å poesar (ellerhurdetnustavas) framför folk (som inte har kameror i händerna)? Det finns ju ingen som skulle göra väl?